Kėrko EMRIN (domain) qė dėshironi (mos shkruaj w.w.w.)

Kėrko emrin(domain) qė dėshironi dhe zgjidhe (p.sh., .com, .net, .org) (mos shkruaj w.w.w.)
Tip: For hosting only type domain name & any extension.
  

.com

.net

.org

.co.uk

.name

.info

.biz

.se

.eu


Domain Register Transfer ReNew
.com 12,99 € / year 12,99 € / year 12,99 € / year
.net 12,99 € / year 12,99 € / year 12,99 € / year
.org 12,99 € / year 12,99 € / year 12,99 € / year
.co.uk 17,99 € /2 year 17,99 € /2 year 17,99 € /2 year
.name 12,99 € / year 12,99 € / year 12,99 € / year
.info 24,99 € /2 year 24,99 € /2 year 24,99 € /2 year
.biz 24,99 € /2 year 24,99 € /2 year 24,99 € /2 year
.se 12,99 € / year 12,99 € / year 12,99 € / year
.eu 12,99 € / year 12,99 € / year 12,99 € / year
Hosting Plan Features
Starter Plan 12 € / 1 year 24 € / 2 year 30 € / 3 year
Semi-Pro Plan 60 € / 1 year 110€ / 2 year - - - - - - -
Advanced Plan 120 € / 1 year - - - - - - - - - - - - - -

C’farė ėshtė domain name?
Emėrtimi i domainit tregon adresėn tėnde nė internet. Emėrtimi i domainit pėrbėhet nga dy pjesė: Emri i hostit dhe emri shtesė. Pėr shembull te fixwebb.com, 'fixwebb' ėshtė emri i hostit, dhe '.com' ėshtė emri shtesė.

 

Home     |     Hosting     |     Domain Names     |     Kush jemi    |     Porosit     |     Support
Copyright © 2008, FixWebb.com All rights reserved.